Behandling

En healingbehandling tar ca 30-40 minuter. Under behandlingen har du kläderna på. Innan healing-behandlingen startar får du varva ner och lägga dig bekvämt. 
Under tiden går jag igenom vad andlig healing innebär. 
För det mesta ger jag healingen i din aura, dvs jag vidrör dig inte alltid, men det händer ibland. Om du av någon anledning inte vill bli vidrörd så respekterar jag det.

Under healingen förmedlar jag healingenergin till dig för att återställa balansen i den del utav kroppen som det för tillfället behövs. Ibland kan man behöva ge upprepande behandlingar, man kan säga att Healing är som att skala en lök, ibland måste man skala av ett eller flera lager för att komma åt vissa symtom. Den healingenergi som du har fått verkar i flera timmar eller upp till flera dagar efter behandlingen. Efter att själva healingbehandlingen är avslutad, får du ta det lugnt, reflektera över det du eventuellt har upplevt, känt  eller förnimmat. Om du vill får du gärna berätta vad du upplevt.

Det är viktigt att du dricker en hel del vatten efter behandlingen.  din kropp jobbar för fullt efter en behandling. När man ger healing kommer  kroppens utrensningprocess igång   Hur man upplever det beror på hur mycket blockeringar man har och hur mycket lagrade kristaller man har i sina muskler. Men detta är en helt naturlig utrensningsprocess för kroppen.
 

Upplevelser

Hur man upplever en healingbehandling är väldigt personligt. Ibland känner man inget speciellt mer än att man känner sig väldigt avslappnad efteråt och full med ny energi.
Ibland kan man under behandlingen  uppleva kyla, värme, se färger, känna dofter, det kan krypa i dig eller pirra som sockerdricka, du kan 
få muskelryckningar etc.

Får du Healing fler än en gång kan upplevelserna vara olika från gång till gång.

Även om du inte skulle känna något märkbart under behandlingen så jobbar healing energin med dig i alla fall. 


Efter en behandling kan du få svettningar, frossa, få mer värk eller känna dig helt avslappnad. Du kan också uppleva konstiga känslor under ett par dagar, eller må lite sämre. Det är inget att oroa sig för utan är helt normalt och det beror på att den process som har startats upp.